Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Linkit


 

Linkit mielenterveyspalveluihin ja Hyvät Tuulet ry:n yhteistyökumppaneille:

 

 


Mielenterveyden keskusliitto

Mielenterveyden keskusliitto valvoo ja ajaa mielenterveyspotilaiden, mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä etuja yhteiskunnassa, toimii asiantuntijana heitä koskevissa kysymyksissä ja kehittää tarvittavia palveluja. Toiminnan punainen lanka on vapaaehtoisuus ja vertaistuki. Toiminnassa yhdistetään kokemusasiantuntemus ja ammatillisuus.


Vantaan järjestörinki ry

Vantaan Järjestörinki ry on vantaalaisten yhdistysten etujärjestö ja yhteistyöelin, jonka jäsenet ovat mm. kulttuuri-, liikunta-, maahanmuuttaja- ja sosiaali- ja terveysalan järjestöjä, työttömien yhdistyksiä ja nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöjä sekä muita aatteellisia yhdistyksiä. 


Suomen mielenterveysseura

Suomen Mielenterveysseura on kansanterveys- ja kansalaisjärjestö. Seura edistää Suomessa asuvien mielenterveyttä, tekee ehkäisevää mielenterveystyötä ja rakentaa vapaaehtoisen kansalaistoiminnan edellytyksiä mielenterveyden alalla.


Vantaan alueen mielenterveysseura

Vantaan Alueen Mielenterveysseura on Suomen Mielenterveysseuran (SMS:n) jäsen. Koulutamme tukihenkilöitä, annamme talous- ja velkaneuvontaa, järjestämme yleisöluentoja ja mielenterveyden ensiapukursseja(MTEA1 ja MTEA2). Järjestämme myös tukihenkilö- ja tukiryhmätoimintaa yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. 


Mielenterveystalo

Mielenterveystalo.fi on HUS:in tuottama psyykkistä hyvinvointia edistävien nettipalveluiden kokoelma, joka kokoaa kansalaisten saataville tietoa ja välineitä hyvinvoinnistaan huolehtimiseen yhteen luotettavaan palveluun.


Myyrmäki-liike

Myyrmäki -liike on lokakuussa 2012 Facebookissa perustettu eri ikäisten Myyrmäen suuralueella asuvien, opiskelevien, työskentelevien ja harrastavien avoin ja puoluepoliittisesti sitoutumaton yhteisö.


STEA

STEA tukee vuosittain noin 800 järjestön toimintaa yli 300 miljoonalla eurolla. Vuonna 2015 avustuksia myönnettiin 1 621 kohteeseen. Tiedot kaikista avustuskohteista löydät osoitteesta avustukset.ray.fi

Lähdeviite: https://www2.ray.fi/fi/avustukset 28.1.2016


Vantaan kaupunki


Vertaistalo

Vertaistalo on verkkopalvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta. Vertaistalo keskittyy sairastuneiden ja heidän läheistensä vertaistukeen. Vertaistukea järjestetään sairauden lisäksi monen eri elämän kriisitilanteen sekä teeman ympärillä.


 Avomielin

Avomielin yhteistyö on Pääkaupunkiseudun alueella toimivien mielenterveysyhdistysten yhteistyötä. 


 

 

Toimintaamme tukevat:

Vantaa tukee toimintaaVantaa tukee toimintaa